Search

Restoran layihələndirilməsində ilk öncə nələrə fikir verilməli?

Updated: Aug 8




İlk növbədə konsepsiya yaratmaq.

Tikinti büdcəsi və xərclərin idarə edilməsi.

Cədvəllər və son tarixlər: başa çatmaq üçün kritik yol.

Planların yaradılması: mətbəx və restoran memarlıq planlaşdırması.

Axın və iş sahəsinin təhlili.

Marka dizaynı: adı və loqosu.

Mebel, qurğular və avadanlıqlar: daxili dizaynla konsepsiya həyata keçirir.

Şəhər, Yanğın və Sağlamlıq: təsdiqləmə prosesini idarə etmək.

Layihə meneceri: tikinti üzərindəki çəkmələr.


Siyasətlər və prosedurlar

Qida və içki: meylli məhsula yenilik.

Menyu Dizayn: təmiz və sərfəli bir nizam yaratmaq.

Xidmət Təlimi: Xidmət və məhsulların çatdırılmasını yaxşılaşdırmaq.

Ətraf mühiti təhsili: işinizin görünüşünə, hissinə və estetik cazibəsinə nail olmaq.

İnventarizasiyanın idarə edilməsi: malların yerləşməsi, yerləşdirilməsi və idarə edilməsi.

Avadanlıq və təchizat: satış həcmini, gəlirliliyi və qonaq təcrübəsini artırmaq üçün düzgün vasitələrdən istifadə etmək.

Satış nöqtəsi: səmərəli və etibarlı rabitə yaratmaq

Əməliyyat həlləri üçün yeni texnologiya və

hesabat sistemləri vasitəsi ilə hesabatlılıq

Qida və içki dəyəri: gəlirliliyi başa düşmək və yaxşılaşdırmaq.

Əməyin dəyəri: əmək meyllərinin təhlili və xərclərin azaldılması.Artan qonaq satışları, gəlir və mənfəət üçün yenilik


Hədəf bazarı: bazarınızı müəyyənləşdirilməsi və təhlili.


Fotoqrafiya: peşəkar məhsul və həyat tərzi şəkillərı.