Restoran layihələndirilməsində ilk öncə nələrə fikir verilməli?
Updated: Aug 8, 2022

İlk növbədə konsepsiya yaratmaq.
Tikinti büdcəsi və xərclərin idarə edilməsi.
Cədvəllər və son tarixlər: başa çatmaq üçün kritik yol.
Planların yaradılması: mətbəx və restoran memarlıq planlaşdırması.
Axın və iş sahəsinin təhlili.
Marka dizaynı: adı və loqosu.
Mebel, qurğular və avadanlıqlar: daxili dizaynla konsepsiya həyata keçirir.
Şəhər, Yanğın və Sağlamlıq: təsdiqləmə prosesini idarə etmək.
Layihə meneceri: tikinti üzərindəki çəkmələr.
Siyasətlər və prosedurlar
Qida və içki: meylli məhsula yenilik.
Menyu Dizayn: təmiz və sərfəli bir nizam yaratmaq.
Xidmət Təlimi: Xidmət və məhsulların çatdırılmasını yaxşılaşdırmaq.
Ətraf mühiti təhsili: işinizin görünüşünə, hissinə və estetik cazibəsinə nail olmaq.
İnventarizasiyanın idarə edilməsi: malların yerləşməsi, yerləşdirilməsi və idarə edilməsi.
Avadanlıq və təchizat: satış həcmini, gəlirliliyi və qonaq təcrübəsini artırmaq üçün düzgün vasitələrdən istifadə etmək.
Satış nöqtəsi: səmərəli və etibarlı rabitə yaratmaq
Əməliyyat həlləri üçün yeni texnologiya və
hesabat sistemləri vasitəsi ilə hesabatlılıq
Qida və içki dəyəri: gəlirliliyi başa düşmək və yaxşılaşdırmaq.
Əməyin dəyəri: əmək meyllərinin təhlili və xərclərin azaldılması.Artan qonaq satışları, gəlir və mənfəət üçün yenilik
Hədəf bazarı: bazarınızı müəyyənləşdirilməsi və təhlili.
Fotoqrafiya: peşəkar məhsul və həyat tərzi şəkillərı.
Comments